Most már többedik alkalommal tapasztalom meg, hogy barátokkal, ismerősökkel együtt futni, határozottan jó móka.

Van, amikor tét nélkül, edzés keretein belül rójuk a köröket, és van amikor verseny közben egymás riválisai leszünk. Előbbi alkalmakkor marad idő és erő a könnyed kocogás közben beszélgetni, tapasztalatot cserélni, tanácsokat meghallgatni. Utóbbi esetben motiváló lehet a partner személye, amennyiben Ő a húzó ember; illetve taníthat alázatra akkor, ha mi magunk vagyunk, akire a futótárs támaszkodik.

nikifut.jpg

Először gyermekkori barátnőmmel futottam együtt a 19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán, májusban. Nagyon jól éreztük magunkat, nem igazán volt miért aggódnunk, öröm futás volt. Tudtuk, hogy az 5 km-es távval viszonylag könnyen megbirkózunk. Együtt készültünk, jól ismerjük egymást. Engem erősen motivált, hogy egy nálam sokkal jobb formában lévő csajszit megelőzzek. A női energiák áramlása is megtette hatását, repített mindkettőnket. Köszönöm Encsa!

 

 

 

A következő alkalommal egy csapatversenyen futottam együtt új partnerekkel. A 21. K&H mozdulj! maraton és félmaraton váltóban két nagyszerű emberrel vettünk részt. Félmaratont futottunk hárman, Zsuzsával és Évával. Mindketten tapasztalt futók, ezért sokat tanultam Tőlük. Először vettem részt váltó versenyben, remek élmény volt. Nem csak magadért futsz, felelős vagy kicsit a többiek sikeréért is. Hölgyek, köszönöm, hogy befogadtatok!

K&H.jpg

 

 

 

 

 

 

A hétvégén pedig volt szerencsém a Tatai Minimarathont lefutni középiskolai osztálytársnőmmel, Kingával és barátnőjével Mariannal. Most Ők voltak a "nyulak", nagyon gyorsak voltak a csajok. Engem pedig motiváltak végig, és arra sarkallnak hogy legközelebb jobb legyek. Bár a hőség és a rendkívül magas páratartalom miatt így is büszke vagyok a teljesítményemre.

Számomra ez a verseny már igazi kihívás volt - a táj szépsége időnként feledtette a küzdelmemet -  a végén nagy-nagy katarzissal. Lassan elhiszem, hogy meg lesz a szeptemberi félmaraton. A hivatalos felkészülő futást mindhárman teljesítettük, ahogy az alábbi Diplomák is igazolják :-D Szép volt Csajok!!!

Diploma.jpg

 

csókolat

A bejegyzés trackback címe:

https://nikilometerek.blog.hu/api/trackback/id/tr566572827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása