Az a jó a mostani hozzáállásomban, hogy amikor az agyam elkezd kifogásokat gyártani, nyünnyögősre venném a figurát, néhány másodperc múlva jönnek a jobbnál jobb és praktikus gondolatok, hogy miért ne hagyjam ki az aktuális edzést. Elég a kifogásokból!

  • Esik az eső! - Próbáltál már elfutni az eső, villámok elől? Elég motiváló :-D Hajrá, szedd a lábad! Az sem baj, ha elkap a frissítés nyáron.

rain.jpg

  • Elfelejtettél, vagy nem volt időd epilálni, naná, hogy a hosszú szárú futó nadrágod is éppen a szennyesben pihen!? Itt az ideje egy jó kis tempós menetnek (később büszkélkedhetsz a jó időeredménnyel). Kapkodd a lábad, hogy ne látszódjanak a megnövekedett szőrszálak. Azért azt ne várd meg, míg Chewbakka leszel..

chewbakka.jpg

  • Tönkre megy a frissen mosott frizkó a sapka alatt! Sebaj, utána még jobban belövöd. Mert megérdemled...

Short Bob Hair style.jpg

  • Fáradt vagyok... mert egész nap nem kapott elég oxigént a szervezeted! Mozgás, indulj már!!! Utána még egy egész éjszakát végig tudsz táncolni.

DSCN5464.JPG

  • Sötét van, félek egyedül futni. Vigyél zseblámpát, keress egy futótársat - fiúkat könnyű beszervezni! A nagymamám mindig mondta, hogy fogjam a lakáskulcsot egyenként az ujjaim között a kulcsok szúrós végével kifelé. Védd magad...

Neked mik a mumusaid? Melyik a legjobb, legviccesebb kifogásod? Gyártást abbahagyni!

csókolat

A bejegyzés trackback címe:

https://nikilometerek.blog.hu/api/trackback/id/tr756500529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása