Mai posztomat is az élet szülte. Kedves ismerősöm, Hargitai Anita, a németélet blog szerzője a minap azzal örvendeztetett meg, hogy írásaim is közrejátszottak abban, hogy újra nyúlcipőt... akarom mondani, futócipőt húzott és elkezdett futni. A második edzésnél lefutott laza 5 km-t, nagyon jó idővel, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy megtette és élvezte!!!

Első alkalommal magával vitte a telefonját - na nem ám azért, mert fontos hívást várt! Nem, fontos posztolhatnékja volt!!! :-D Így viszont a futásból nem lett semmi...

Okulva a fentiekből, javaslom, hogy ha futni mész, ne vigyél magaddal telefont, kivéve, ha erősen ellen tudsz állni a munkamániának és legfeljebb zenehallgatásra, idő- és távolság mérésre használod, vagy fénykép készítés céljából tennéd. Jáj, abból már FB bejegyzés lesz, jönnek a kommentek, válaszolsz és el is vesztél a hálón... Ne vidd a telefont, csak fuss! (Ezért tutira utálni fognak a mobil szolgáltatók :-D)

ID-10044017.jpg

Néhány ötlet, hogy mit NE felejts otthon: 

  • Cserélj viszont cipőt! Semmiképp se indulj el magassarkú cipőben/táncoló fekete lakk cipőben.
  • Nyáron laza, jól szellőző öltözet, kis üveg víz legyen nálad.
  • Télen sál-sapka-kesztyű :-D
  • Esős időben esőkabát.
  • Pulzusmérő/futó óra
  • Ismeretlen terepre térkép/túra gps
  • Hosszabb távra néhány szem szőlőcukor jól jöhet.
  • Esti futáshoz zseblámpa, fényvisszaverő a ruházaton - attól függően, milyen esti fényviszonyok adottak (városban nyilván nem szükséges karácsonyfának öltözni, de külterületen az sem baj, ha csilingelsz, mint a fagyis kocsi).
  • Esti futáshoz futótársat is hasznos toborozni.
  • Lakáskulcs!

Segíts! Neked mi jut még eszedbe? Volt olyan dolog, ami jól jött volna egy futás alkalmával, de otthon hagytad, elfelejtetted magaddal vinni? A zsepi kérdést sosem értettem... kell vagy nem?

csókolat

A bejegyzés trackback címe:

https://nikilometerek.blog.hu/api/trackback/id/tr296480393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hargitai Anna 2014.07.06. 23:33:50

Ma, a harmadik edzésen is lefutottam az 5 km-t! Telefon nálam volt, de internetet kikapcsoltam! :) Esetleg még egy kis vizet is érdemes... bár azt se szoktam, sosem tudom, hogy lehet-e inni futás közben...

FutóNiki 2014.07.06. 23:40:48

Gratulálok! A vizet írtam :-D pici kortyokat, mértékkel ajánlott, vedelés után lötyögni kezd a víz a pocakban, az annyira nem jó érzés...

Hargitai Anna 2014.07.06. 23:43:26

Tényleg! Akkor vaksi is vagyok! :)
süti beállítások módosítása